cloud

Vrtić Flamingo

Img

Vrtić Flamingo

Akreditovana predškolska ustanova

Predškolska ustanova “VRTIĆ FLAMINGO” radi na dve lokacije: u ulici Vojvode Prijezde br. 32 (ugao ulica Deli-Radivoja i Vojvode Prijezde) u mirnom delu Voždovca i u Surčinu na adresi Vojvođanska br. 260.

Privatna predškolska ustanova VRTIĆ FLAMINGO pruža toplu atmosferu, prilagođen prostor u kom dominira osmeh, nudi vaspitno obrazovni program koji podstiče intelektualni, fizički, socio-emocionalni razvoj deteta pripremajući ga za zahteve savremenog života.

Vaspitno obrazovi rad u vrtiću Flamingo se odvija u malim grupama (do desetoro dece u grupi ) koje omogućavaju individualizovan pristup svakom detetu.

Rad u manjim grupama omogućava vaspitaču da dobro upozna svako dete, njegove sposobnosti i potrebe, i da pruži adekvatno usmeravanje i pomoć kada i koliko je to potrebno, kako bi realizacija programa predviđenog za određeni uzrast protekla uspešno i kako bi svako dete moglo da na najbolji mogući način shvati i savlada zadatke iz određene oblasti.

O vašoj deci brinu diplomirani / strukovni vaspitači, medicinske sestre vaspitači i stručni saradnici sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom predškolskog uzrasta.